Χειροπέδες σε γυναίκα – σύνδεσμο των δολοφόνων που κατέψυξαν τον ναυτικό

972

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 63χρονου ναυτικού την Καλλιθέα που το πτώμα του βρέθηκε στον καταψύκτη μέσα σε διαμέρισμα τον περασμένο Ιανουάριο. Συνελήφθη μία γυναίκα από τη Βουλγαρία στο κέντρο της Αθήνας, η οποία φέρεται να είναι εκείνη που έφερε σε επαφή τους δολοφόνους του 63χρονου με τη σύζυγό του.

Η φρικτή υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον Ιανουάριο του 2016 και σύμφωνα με τις πληροφορίες τότε οι δολοφόνοι είχαν χτυπήσει πιθανότατα με τηγάνι στο κεφάλι τον συνταξιούχο ναυτικό και στην συνέχεια τοποθέτησαν στο κεφάλι του μια σακούλα δεμένη με ταινίες, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Στη συνέχεια οι δολοφόνοι του πρώην ναυτικού  τύλιξαν σε συσκευασία το πτώμα του και το τοποθέτησαν στο καταψύκτη, όπου και βρέθηκε ένα χρόνο έπειτα από την δολοφονία. 

Σύμφωνα με  εκτιμήσεις της Ασφάλειας, ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι του ναυτικού, του οποίου το πτώμα καταψύχθηκε, δεν φαίνεται να είχαν προμελετήσει το έγκλημα, αλλά διεπράχθη επάνω σε καυγά αιφνιδιάζοντας μάλιστα το θύμα, που δέχθηκε χτύπημα μη θανατηφόρο από οικιακό σκεύος, μάλλον τηγάνι, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Βούλγαροι αστυνομικοί έχουν ήδη εντοπίσει την κατοικία της 45χρονης Βουλγάρας και την ίδια, και απλά περιμένουν επίσημο έγγραφο από την Ασφάλεια Αττικής, το οποίο πρέπει να περιέχει σαφή στοιχεία για το ρόλο που έχει παίξει στην δολοφονία του πρώην συζύγου της η 45χρονη, ώστε να την προσαγάγουν και να την στείλουν στην Ελλάδα προκειμένου να εξεταστεί από τα στελέχη της ελληνικής αστυνομίας.

Από καταθέσεις και μαρτυρίες συγγενών και φίλων του θύματος, προκύπτει ότι ο πατέρας του 63χρονου πρώην ναυτικού το 2005 είχε ανοίξει λογαριασμό στο όνομα του ανήλικου αγοριού, που είχε αποκτήσει το ζευγάρι, και είχε καταθέσει μεγάλο χρηματικό ποσό, που φέρεται να ξεπερνά τα 200.000 Ευρώ. Συνδικαιούχοι στο λογαριασμό ήταν η 43χρονη από την Βουλγαρία και ο 63χρονος, ενώ παράλληλα λέγεται πως ο παππούς του παιδιού του είχε γράψει κι ένα οικόπεδο “φιλέτο” στην  Γλυφάδα. Λίγο  αργότερα όμως, άρχισαν προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού, εξαιτίας του γεγονότος ότι η 43χρονη ξόδευε αφειδώς χρήματα από το λογαριασμό του παιδιού της. Το 2008 το ζευγάρι χώρισε οριστικά, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια δικαστική Οδύσσεια για την επιμέλεια του παιδιού. Αρχικά η επιμέλεια δόθηκε στην 43χρονη, με την προϋπόθεση πως δεν θα φύγει από την Ελλάδα και το παιδί κάθε Σαββατοκύριακο θα μένει με το πατέρα του.

Το 2012 η 45χρονη έφυγε με το παιδί της για την Βουλγαρία και είχε να δώσει σημεία ζωής για αρκετούς μήνες. Μετά από αυτό, ο 63χρονος αναγκάστηκε να απευθυνθεί εκ νέου στην Δικαιοσύνη, για το γεγονός ότι δεν έβλεπε το ανήλικο αγοράκι του με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της πρώην συζύγου του. Η ίδια συνελήφθη ένα μήνα μετά στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” μαζί με το παιδί της, προερχόμενη από την Βουλγαρία. Το αγοράκι τότε είχε παραλάβει ο πατέρας του, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος δικαστικών αγωγών, με τελική απόφαση την επιμέλεια του παιδιού να αναλάβει η μητέρα του, χωρίς να παρακωλύεται η επαφή με τον πατέρα. Το βράδυ του Ιανουαρίου του 2015, όταν και εξαφανίζεται ο 63χρονος, φαίνεται πως είχε πάει στο διαμέρισμα της 45χρονης στην Καλλιθέα για να δει το παιδί του.