Η σκληρή απάντηση της Ρούλας Κορομηλά για την έξοδό της από το «Ε»

2172

Τους λόγους που την οδήγησαν στην αποχώρησή της από το Epsilon αποκαλύπτει η Ρούλα Κορομηλά με ανακοίνωσή της. Η παρουσιάστρια περιγράφει αναλυτικά όσα έγιναν στη συνάντησή της με τη διοίκηση του καναλιού και τον Μένιο Φουρθιώτη, τον οποίο, όπως υποστηρίζει, προσπάθησαν να της επιβάλλουν ως συμπαρουσιαστή «με ύφος επιτακτικό και απειλητικό»!

«Εγώ από την πλευρά μου από την έναρξη της συνεργασίας μου έχω τηρήσει στο έπακρον όλες τις συμβατικές μου υποχρεώσεις. Αντιμετώπισα από την αρχή αρνητικό κλίμα που εστιαζόταν πρωτίστως στην άρνηση του σταθμού να εκπληρώνει τις ανειλημμένες συμβατικές οικονομικές του υποχρεώσεις στους συντελεστές της εκπομπής. Θεωρώ δευτερεύον να επισημάνω ότι υπάρχουν σημαντικές οικονομικές οφειλές και προς εμένα, αλλά, πρωτίστως, με ενδιαφέρει η εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων του σταθμού προς τους συνεργάτες μου, καθώς μάλιστα πληροφορούμαι σήμερα από τους ίδιους ότι αυθαιρέτως ο σταθμός επιχειρεί να υποβαθμίσει τις υπηρεσίες των συντελεστών και να μειώσει αυθαιρέτως τις συμφωνηθείσες αμοιβές τους. Ο τηλεοπτικός σταθμός γνώριζε άριστα το κόστος κάθε επεισοδίου, καθώς η εκπομπή αποτελεί εσωτερική παραγωγή υπό την δική του ευθύνη και όλα τα υπόλοιπα είναι προσχήματα και στηρίζονται σε αναληθείς προϋποθέσεις», αναφέρει η παρουσιάστρια.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή της, που αναρτήθηκε στη σελίδα των θαυμαστών της στο Facebook, αργά το βράδυ της Τετάρτης, η Ρούλα περιγράφει με λεπτομέρειες όσα έγιναν την περασμένη Δευτέρα, λίγες μέρες πριν η ίδια και η ομάδα της μεταβούν στη Σύρο για το τελευταίο «Bravo» και οδήγησαν στη λύση της συνεργασίας.

«Τη Δευτέρα, στις 20-6-2016, με κάλεσε ο κ. Φίλιππος Βρυώνης μαζί με τον κ. Μένιο Φουρθιώτη και την κα Πολίνα Τόλη και επιχείρησαν αυθαίρετα, αιφνιδιαστικά και μονομερώς, να μου επιβάλλουν ως συμπαρουσιαστή τον κ. Μένιο Φουρθιώτη, με ύφος επιτακτικό και απειλητικό», αναφέρει η Ρούλα Κορομηλά και συνεχίζει:

«Δεν ήταν δυνατόν να υποκύψω σε de facto καταστάσεις, που δεν προβλέπονταν ούτε συμβατικά και με μείωναν ως επαγγελματία και ως άνθρωπο και στη δικαιολογημένη απολύτως άρνησή μου που την κοινοποίησα και μέσω email του πληρεξουσίου δικηγόρου μου στον τηλεοπτικό σταθμό , ο σταθμός άμεσα και παντελώς αναιτιολόγητα και αντισυμβατικά δημοσίευσε δελτίο Τύπου μετά από κάποιες ώρες με ανυπόστατο περιεχόμενο, γιατί τα πραγματικά περιστατικά έχουν όπως ακριβώς αναφέρονται στο παρόν δελτίο Τύπου».

Καταλήγοντας, η παρουσιάστρια ισχυρίζεται πως το Epsilon «άσκησε αφόρητες πιέσεις στους συνεργάτες μου, ανεπιτυχώς, να μεταβούν στην Σύρο με παρουσιαστή τον κ. Φουρθιώτη , οργανώνοντας μέχρι και τις τελευταίες λεπτομέρειες της παρουσίασης με την ονομασία “Μια βραδιά κάτω από τα αστέρια”, με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη, εκπομπή που διαφημίσθηκε και ανακοινώθηκε δημοσίως και από την εκπομπή του σταθμού με τίτλο “Πρωινούλι”».