Ο εκδότης της “Ακροπολης” Παναγιώτης Μαυρίκος είναι ο άνδρας που απανθρακώθηκε στην Αττική Οδό

1427

O εκδότης σειράς ημερήσιων φύλλων και εμπλεκόμενος στο κύκλωμα εκβιασμών που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, Παναγιώτης Μαυρίκος, φέρεται  να είναι ο οδηγός του οχήματος που το μεσημέρι της Πέμπτης κάηκε ολοσχερώς στην Αττική Οδό, μετά από τροχαίο.

Παρά το γεγονός ότι επίσημη επιβεβαίωση δεν υπάρχει, o συνήγορός του Αλέξης Κούγιας δήλωσε μέσω του “Σκάι” ότι όλα τα στοιχεία συγκλίνουν πως ο οδηγός του οχήματος που απανθρακώθηκε είναι ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος.Πηγές στην Ελληνική Αστυνομία θέλουν το όχημα που καταστράφηκε να είναι καταχωρημένο στο όνομα της συζύγου του εκδότη, Ευαγγελίας Συρίγου.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο άνδρας απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 15:15 μετά το μεσημέρι στην Αττική Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, στο ύψος του Νέου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία, το ΙΧ προσέκρουσε σε τοιχίο και άρπαξε φωτιά, με αποτέλεσμα να τυλιχτεί ταχύτατα στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά, αλλά ήταν αργά για τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος ανασύρθηκε απανθρακωμένος. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν είναι δυνατή, επί του παρόντος, η αναγνώριση ούτε καν του φύλου του οδηγού. Η Ασφαλεια Αττικης ανέλαβε την ευθύνη την έρευνας προκειμένου να γίνει ενδελεχής έρευνα για το συμβάν. Στο σημείο σπεύδουν και άνδρες άλλων υπηρεσιών ασφαλείας προκειμένου να αποκλειστεί κάθε άλλο ενδεχόμενο ως προς τα αίτια του δυστυχήματος.